+46 709 322645

För taxibolag

TaxiTaxi är bokningsapplikationen som fungerar i hela Sverige och som låter dina kunder boka taxi direkt in i ert bokningssystem. Vi använder oss i första hand av SUTI-meddelanden för att kommunicera och förmedla orders till anslutna beställningscentraler och taxibolag. Genom att vara ansluten till TaxiTaxi blir anslutna bolag bokningsbara av alla som har TaxiTaxi installerad på sin Android- eller iPhone-mobil. TaxiTaxi finns våren 2012 nerladdad i mellan 1000 – 5000 Android-mobiler och minst lika många iPhone-mobiler, dvs totalt mellan 2000 och 10 000 användare.

Vill du ansluta ditt taxibolag till TaxiTaxi?

Vi ansluter taxibolag kontinuerligt till TaxiTaxi och ser gärna att vi kan ansluta just ert taxibolag till oss. Kontakta oss så berättar vi hur en anslutning går till och hur vi kan hjälpa er att få fler kunder.

Intresserad av en egen bokningsapp?

Förutom anslutning till TaxiTaxi kan vi erbjuda er en egen anpassad bokningsapplikation med ert namn, er logga och era färger. Vi har gjort flera anpassade bokningsapplikationer där taxibolaget vill satsa på en egen bokningsapplikation. Om ni har speciella önskemål om funktion löser vi detta åt er. Med vår erfarenhet av bokningsapplikationer och systemutveckling är vi en trygg och kompetent samarbetspartner.